Jullie afgevaardigde/reporter kon niet aanwezig zijn op de wedstrijd van afgelopen vrijdagavond op het veld van Achterbroek.

Door de vele geschorsten/gekwetsten voor het 1ste helft was het harken om een degelijke ploeg bijeen te krijgen. Daar bovenop was er blijkbaar ook nog wat “miscommunicatie” waardoor het allemaal een chaotische en amateuristische bedoening is geworden, naar ik vernomen heb.

Die negatieve spiraal werd netjes doorgetrokken op het veld waardoor het tegen de leiders uit Achterbroek een logische 2 – 0 nederlaag werd.

Een avondje om snel te vergeten dus en herpakken doen we ons volgende week tegen de buren uit Mariaburg.

Tot Zaterdag !!!

FC Ekeren : Mendy Bonu - El Mahboub Marouane - Kassim Osman Mohamed- Al Mansoori Saeed Sami Mane - Mandé Ruben - Sabbour Morad - Heijnen Tim - Ibens Kilian - Akkermans Maxim - Janssens Patrick - Abdi Mohamud Abas - Issifou Frans