K. Brasschaat FC - FC Ekeren (B)  1- 1

 

Onze reserves mochten dit weekend nog eens aan de bak en dat is dit seizoen helemaal niet zo evident. Vrijdagavond nog wel voor een uitwedstrijd bij onze vrienden uit Brasschaat. Hun B-reserves wel te verstaan en naar we te horen kregen een bende vrienden die mekaar meer zien aan de toog dan op een voetbalveld. Een hapklaar brokje, zoveel was duidelijk, dat dachten we toch. 

 

Met de resem aan uitgestelde matchen en forfaits van tegenstrevers is het uiteraard moeilijk om enige regelmaat en/of ritme in een elftal te krijgen, maar of dat voldoende is als verantwoording voor wat we vrijdagavond te zien kregen is een andere zaak. Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat dit niet bepaald een leuk voetbalavondje ging worden. Een tempoloos en passief gedoe met een opeenstapeling van foute passen maakte er een slaapverwekkende bedoening van. Enkel een mooi doelpunt van Toon, vrijgespeeld door Tom, kon ons even laten ontwaken. De 0 – 1 ruststand was nauwelijks verdiend te noemen.

De 2de helft ging het van kwaad naar erger, zeker toen de bezoekers dan nog konden gelijk maken met een pegel vanop 30 meter. Onze jongens schrokken er van wakker en begonnen zowaar te gaan voetballen en kansen te forceren, maar geheel in lijn met de triestige vertoning werden die netjes de nek omgewrongen. Een overwinning zou ook nauwelijks verdiend zijn geweest tegen deze zwakke maar wel super enthousiaste tegenstrever. 

 

Er bestaan echt leukere dingen om een vrijdagavond mee door te brengen. Enfin, het is wat het is, nu zaterdag krijgen we al de ideale kans op een klinkende revanche tegen Kaart, die nog altijd met het maximum aan punten staan geklasseerd. Er zal sowieso uit een ander vaatje moeten getapt worden, maar dat dit zal gebeuren daar twijfelt niemand aan.

 

In weer en wind de Robbie

 

Tot Zaterdag !!!

FC Ekeren : Morel Dante 11-11-1998 - Akkermans Maxim - Stoffels Francis - De Buysscher Tom - Ibens Kilian - Sabbour Nabil - Heijnen Tim - Palmers Kyan - Van Herck Toon - Volant Pascal - Van Tilburg Takitos - Huybrechts Niels - Sabbour Morad