Lidgelden spelers seizoen 2017 - 2018

Beste spelers , Beste ouders ,

Het start van het voetbalseizoen 2017-2018 komt stilaan in zicht. We kunnen terugblikken op een geslaagd seizoen 2016-2017 , zowel bij onze jeugdploegen met bijna 200 aangesloten spelers als bij onze seniorenteams. Naaste onze goede sportieve resultaten stellen we vast dat FC Ekeren als vereniging ook naast het sportveld probeert te groeien.

Zo zijn er niet enkel de jaarlijkse traditionele festiviteiten ( mosselsouper , kaartavond , BBQ , ... maar zien we ook nieuwe initiatieven opduiken zoals restaurantdagen, bedrijventornooi, deelname aan de carnavalstoet, Halloween party, ....

We boeken dus stelselmatig vooruitgang en we wensen dit de komende jaren ook zo te behouden.
We zijn reeds volop bezig met de voorbereiding van het komende seizoen 2017 - 2018.

Daarom vraagt het bestuur van FC Ekeren dat de lidgelden seizoen 2017-2018 voor spelers te betalen  VOOR  01 september 2017

De tarieven blijven ongewijzigd :
                                                         Lidgeld U6:  120€
                                                         Lidgeld jeugd U7 -U17 : 160 €
                                                         Lidgeld seniors : 250 €

Met dit lidgeld financieren wij de inschrijvingskost van de speler bij de KBVB , de aanschaf
van een trainingspak en een deel van onze eigen werkingskosten ( onderhoud wedstrijdoutfit ,
douchevoorzieningen en eten/drinken bij thuiswedstrijden ) Wij maker u er attent op dat het
merendeel van de ziekenfondsen een deel van dit inschrijvingsgeld terugbetaalt. Hiervoor
volstaat het een document van u ziekenfonds te bezorgen aan onze secretaris en dit daarna
ingevuld terug te bezorgen aan uw ziekenfonds.

Het inschrijvingsgeld moet betaald worden op rekeningnummer : BE76068065249095, met vermelding van 'naam en voornaam speler' en 'inschrijvingsgeld seizoen 2017 2018'.

Zorg er voor dat u uw lidgeld tijdig betaald wordt , zodat de club een vlotte start van het nieuwe voetbalseizoen kan garanderen.

Vriendelijke groeten en alvast bedankt voor uw medewerking ,
Het bestuur van FC Ekeren