Lidgelden spelers seizoen 2017 - 2018

Beste spelers , Beste ouders ,

Het start van het voetbalseizoen 2018-2019 komt stilaan in zicht.

We kunnen terugblikken op een geslaagd seizoen 2017-2018 ,

De A kern kon in laatste instantie toch nog een ticket voor de eindronde voor promotie bemachtiging en heeft daar tenvolle van geprofiteerd. Wegens  het wegvallen van Lierse kon FC Ekeren naar 2de provinciale stijgen.

Ook bij onze jeugdploegen en met bijna 190 aangesloten spelers.

Naaste onze goede sportieve resultaten stellen we vast dat FC Ekeren als vereniging ook naast het sportveld probeert te groeien.

Zo zijn er niet enkel de jaarlijkse traditionele festiviteiten, maar  zien we ook nieuwe initiatieven opduiken.

We boeken dus stelselmatig vooruitgang en we wensen dit de komende jaren ook zo te behouden.
We zijn reeds volop bezig met de voorbereiding van het komende seizoen 2018 - 2019.

Daarom vraagt het bestuur van FC Ekeren dat de lidgelden seizoen 2018-2019 voor spelers te betalen  VOOR  30 september 2018

Wie voor 30 september zijn lidgeld betaalt geniet van een korting van 20€

De tarieven blijven ongewijzigd

Lidgeld U6:  140€

Lidgeld jeugd U7 -U17 : 200 €

Lidgeld U21 : 255€
Lidgeld seniors : 270 €

Met dit lidgeld financieren wij de inschrijvingskost van de speler bij de KBVB , de aanschaf
van een trainingspak en een deel van onze eigen werkingskosten ( onderhoud wedstrijdoutfit ,
douchevoorzieningen en eten/drinken bij thuiswedstrijden ) Wij maker u er attent op dat het
merendeel van de ziekenfondsen een deel van dit inschrijvingsgeld terugbetaalt.

Hiervoor volstaat het een document van u ziekenfonds te bezorgen aan onze secretaris en dit daarna
ingevuld terug te bezorgen aan uw ziekenfonds.

Het inschrijvingsgeld kan men betalen door een overschrijving op rekeningnummer : BE76068065249095

met vermelding van naam en voornaam speler' en 'inschrijvingsgeld seizoen 2018/2019.

contant aan een van de bestuursleden.

Zorg er voor dat u uw lidgeld tijdig betaald wordt , zodat de club een vlotte start van het nieuwe voetbalseizoen kan garanderen.

Vriendelijke groeten en alvast bedankt voor uw medewerking ,
Het bestuur van FC Ekeren