FC Ekeren B - Heibos SV  5 - 1

Vandaag kwamen de  reserves van 4de provincialer Heibos op bezoek. Bij ons geen geschorsten en met alleen Nils in de lappenmand konden we met een sterke ploeg aantreden, het leek dan ook een rustige namiddag te gaan worden. Bij deze wensen we Nils uiteraard spoedig herstel.

Al snel bleek dat de tegenstander gewoon te zwak was om echt als waardemeter te kunnen dienen. Ferre opende als snel de score. Heibos kon tegenscoren na hoekschop maar zonder echt diep te moeten gaan liepen we toch nog vlot uit naar een 3 – 1 tussenstand.  Doelpuntenmakers van dienst die 1ste helft waren Ferre (2) en Lennert  G.

Na een aantal wissels tijdens de rust veranderde het spelbeeld nauwelijks en het werd eigenlijk een beetje een slaapverwekkende vertoning. Heibos was niet bij machte om ons ook maar enigszins te verontrusten, meer nog zij leken content te zijn dat wij het gaspedaal niet meer indrukten. Die versnelling kwam er wel de laatste 20 minuten en via Ibra en Marouane liepen we dan ook verder uit naar een 5 – 1 eindscore.

Logische en gemakkelijke overwinning waar geen verdere commentaar bij nodig is. Volgende week volgt dan de interessante verplaatsing naar Putte en dat belooft andere koek te gaan worden. Echt een wedstrijd om naar uit te kijken en we zullen daar ook zonder twijfel enkele oude bekenden tegen het lijf lopen.

Tot Zaterdag !!!

FC Ekeren B : Passemier Jordy - Sabbour Nabil - Issifou Frans- El Mahboub Marouane - Mandé Ruben - De Buysscher Tom - Collin Fernand - Akkermans Maxim - Ibens Kilian - Gielen Lennert -Huppertz Mauritz - De Pater Yannick- Peer Lennert - Jalloh Ibrahim