FC Ekeren (B) - Maria Ter Heide  4 - 1

 

Meer dan 2 volle maanden was het geleden dat onze reserves nog eens een wedstrijd konden spelen! De winderstop en een resem van uitgestelde wedstrijden of forfaits hadden voor deze te lange onderbreking gezorgd. Eindelijk konden we dus nog eens aan de slag en de buren uit MTH waren onze 1ste tegenstrever in dit nieuwe kalenderjaar.  

 

Het was er direct aan te zien dat onze jongens zinnens waren om er meteen nog eens stevig tegen aan te kunnen gaan. Vanaf minuut 1 werd MTH met de rug tegen de muur geplakt en met vroege doelpunten van Kilian (mooi overhoeks binnen geknald) en Ibra plus dan al een resem aan gemiste kansen leken we te gaan afstormen op een monsterscore. Spijtig genoeg waren de sporen van de te lange winterpslaap nog duidelijk aanwezig en langzaam maar zeker begon iedereen in te dommelen. Het voor iedereen onverwachte tegendoelpunt bracht daar nauwelijks verandering in en we mochten dan ook tevreden zijn dat nog voor de rust Ibra met zijn 2de treffer voor de nodige slaapruimte zorgde.

 

De 2de helft bracht nauwelijks verbetering en ook onze uitgespeelde doelkansen werden schaarser en schaarser. Gelukkig zorgde de scheids nog voor de nodige animo. Met een terecht toegekende strafschop leek MTH terug in de wedstrijd te kunnen gaan komen maar in lijn met hun prestatie werd die gemist. Vanaf dan leek iedereen terug wakker en kon Pascal met een droge verre knal de 4 – 1 eindscore vastleggen. 

 

Al bij al een vrij gemakkelijke overwinning en hopelijk zijn we nu vertrokken voor een reeks wedstrijden en dito overwinningen.  
Met dank nog aan Marc M en de jongens van de B-reserves die onze rangen kwamen versterken.

Hij die eindelijk de B kern kan voorzien van een verslag de Robbie

 

FC Ekeren :  Morel Dante - Akkermans Maxim - Stoffels Francis - De Buysscher Tom - Ibens Kilian 1- Bouarfaoui Walid - Hassan Ibrahim Ismail - Jalloh Ibrahim - Van Herck Toon - Volant Pascal - Van Tilburg Takitos - Huybrechts Niels - Sabbour Morad - El Mahboub Marouane