FC Ekeren (B) - KSK Donk  4 - 0

 

Het was al vrij laat op het seizoen dat we voor de 1ste maal onze buren uit Donk moesten bekampen. Altijd een wedstrijd met de nodige animo, waar we dus ook steeds een beetje naar uit kijken. Van onze vrienden uit Donk kregen we te horen dat zij de laatste weken ook verschillende spelers uit de B-reserves moeten overhevelen naar de A-ploeg om aan genoeg manschappen te komen. Dus blijkbaar een euvel waar wij niet alleen wij mee te kampen hebben. 

 

Het werd al snel duidelijk dat dit voor hen net ietsje moeilijker is om in te passen als voor ons. We konden in de 1ste helft dan ook een resem aan kansen noteren bijna allemaal blauw/wit gekleurd. Met een 3 -0  ruststand waren wij eigenlijk nog heel mild geweest voor de buren. Schutters van dienst waren Joey, Morrad (uit strafschop) en Hamzah. Dirk die ons kwam “depanneren” in doel zag dat het goed was en kon ten volle genieten van het aangenaam lentezonnetje. 

 

Op echte spanning moesten we dus niet meer rekenen de 2de helft en we kregen al snel na een heerlijke combinatie de 4 -0 voorgeschoteld, weer via Hamzah. Na enkele wissels vonden onze jongens dat het blijkbaar genoeg was geweest, het laatste half uur kregen we dan ook nog bitter weinig te zien. De 4 – 0 eindscore weerspiegelde amper het enorme klasseverschil tussen beide ploegen.

 

 

 

Al bij al leuke namiddag gehad. Proficiat jongens !!!

Robbie

 

FC Ekeren :  Stoops Dirk - Akkermans Maxim - Al Mansoori Saeed Sami Mane- Ibens Kilian 1- Klomp Joey - Maes Yorchen - De Pater Yannick- Al Balahi Hamzah-Hayder -Hamzah - Mends Nana Kum - El Mahboub Marouane - De Schutter Nils - Huybrechts Niels - Sabbour Morad - De Buysscher Tom