FC Ekeren - FC Meerle  0 - 2

 

Echt veel stond er vandaag niet meer op het spel met een thuismatch tegen Meerle voor de boeg. Sprankelend voetbal kregen we de 1ste helft dan ook niet te zien. De jongens uit Meerle zorgden in de aanvangsfase voor het meeste doelgevaar maar al snel konden de onzen het evenwicht herstellen, maar spijtig genoeg leverde dit enkel veel balbezit maar weinig kansen op. De 0 – 0 tussenstand was dan ook een perfecte weergave van het geleverde spel. 

 

Zelfde spelbeeld de 2de helft met nog meer balbezit voor de onzen en met de bezoekers die massaal terug zakten en nog enkel loerde op een counter. Een resem hoekschoppen kregen we die 2de helft maar gevaar leverden die nauwelijks op. Dan waren de bezoekers veel efficienter, want uit een zeldzame hoekschop voor hen konden ze wel scoren. Het dient gezegd, er werd bij die fase wel heel slap verdedigd. Even later nog een vlijmscherpe counter, 0 – 2 en wedstrijd gespeeld. Voor de rest nog wel veel goede wil maar niet meer dan dat. 

 

“Eindeseizoenswedstrijd” heet dat dan zeker. Toch spijtig dat de resterende 2 affiches die normaal gezien interessant heten te zijn, nu ook een beetje dreigen gedegradeerd te worden tot overbodige wedstrijden. Toch er nog even tegenaan jongens om met een goed gevoel de competitie af te sluiten.

 

Robbie

 

Tot Zondag !!!

FC Ekeren: Gysels Pieter - Callens Andy - Wongphrom Theeradon - Lauryssens Matthew - Dingemans Joren - Sabbour Nabil (59' Al Balahi Hamzah-Hayder -Hamzah) - Van De Weyer Yens - Lambrechts Niels - Maes Yorchen - Janssens Simon (70' De Schutter Nils) - Volant Pascal (83' Jalloh Ibrahim)

 

Reserve : De Buysscher Tom

 

Doelpunten : FC Ekeren : 

                        FC Meerle : 59' Michielsen Roy - 78' Michielsen Roy