FC Ekeren - Achterbroek VV  7 - 4

Vandaag kwamen de jongens uit Achterbroek op bezoek. Een ploeg die elk jaar terug te vinden is in de hogere regionen van het klassement en ook nu stonden ze netjes op de 2de plaats geklasseerd. Het beloofde dus een aardige partij te gaan worden.

En dat werd het uiteindelijk ook. In de beginfase sprongen we wat slordig om met de kansen maar dat beterde als snel, vooral dan bij Joeri want die kon er nog voor de rust al 3 netten. Achterbroek moest het stellen met 1 treffer, rusten deden we dus met een 3 – 1 voorsprong en het gevoel dat we vandaag nog niet alles gezien hadden.

We kregen dan ook een knotsgekke 2de helft te zien waarin Achterbroek telkens terugkwam en op een bepaald moment bij een 4 – 4 tussenstand de wedstrijd helemaal naar zich toe leek te trekken. Maar dat was duidelijk niet naar de zin van Joeri die er een onwaarschijnlijke show van maakte. Na de 3 doelpunten in de 1ste helft maakte hij er de 2de helft nog eens 3, de ene al wat mooier dan de andere, dat kan tellen. Die van Achterbroek werden er wanhopig van, de onzen kraaiden het uit van de pret . Jonas zorgde dan voor het orgelpunt met een lage schuiver. Eindstand een vooroorlogse 7 – 4.

Knappe wedstrijd jongens, nu volgt het 2-luik Mariaburg / Kaart. Mits een 6 op 6 zouden we terug aardig meedraaien bovenin.

Tot Zaterdag

FC Ekeren : Mendy Bonu - El Mahboub Marouane - Issifou Frans - Van Der Velden Xeno - Mandé Ruben- Huppertz Mauritz- Akkermans Maxim - Ibens Kilian -  Janssens Patrick - Roemer Marcus - Abdi Mohamud Abas - De Pater Yannick - Maes Jonas - Mols Joeri