Om persoonlijke redenen kon jullie nederige afgevaardigde en reporter niet aanwezig zijn op de reserves wedstrijd van afgelopen zaterdag. Spijtig genoeg zal dit ook het geval zijn bij de uitwedstrijd nu zaterdag tegen Maria Ter Heide, waarvoor mijn excuses.

Zoals de uitslag laat vermoeden was onze tegenstrever van vandaag, wederom een reserves ploeg van een middelmatige 4de provincialer, in tegenstelling tot vorige week, nu totaal geen partij voor ons. Bij deze is de miskleun van vorige week dan toch iets of wat rechtgezet. Nu gaan we voor een 6 op 6 in de resterende 2 wedstrijden voor de winterstop.

Allen op post zaterdag !!! behalve …

FC Ekeren : Mendy Bonu - Jalloh Ibrahim - Mandé Ruben- Huppertz Mauritz- Janssens Patrick - Maes Jonas - Sabbour Morad - Roemer Marcus - Ibens Kilian - Serper Ibrahim - Van Der Velden Xeno- Abdi Mohamud Abas - De Pater Yannick - Akkermans Maxim