High5Ouder

Ouders en voetbalclubs, de relatie is niet altijd even gemakkelijk. Overdreven prestatiedruk, goedbedoelde maar niet zo productieve coaching, … Iedereen heeft het al wel eens kunnen waarnemen langs de lijn. Toch zijn ouders een belangrijke en niet te missen schakel voor de club. Bovendien verzetten ze vaak hemel en aarde om kinderen hun favoriete spelletje te laten beoefenen.

Met het High5ouder traject wil Voetbalfederatie Vlaanderen in samenwerking met Football+ Foundation hierop inspelen en clubs ondersteunen in hun relatie met ouders. Heel het project staat in het teken van het verbeteren van oudergedrag en het verhogen van ouderparticipatie. Het kind en zijn of haar voetbalplezier staan centraal.

Herken je de beelden van uit het High5 filmpje ? Ben je ook chauffeur, aankleder en motivator? Dan krijg je alvast ons respect en dat van de kinderen. Zij uitten echter nog een wens in het clipje. Laat ons deze respecteren en de juiste omgeving creëren rond een positieve voetbalbeleving. Het zorgt ongetwijfeld ook voor de beste leeromgeving.

 

 

Vfv