Zondag 03/06/2018

Wanneer Racing Mechelen promoveert, en Lyra - Lierse in derde amateurs uitkomt, of de "nieuwe club" Lierse - Kempenzonen in eerste amateurs start (onder het stamnummer van Oosterzonen), dan zouden dit de ploegen  kunnen zijn die in tweede provinciale uitkomen. Dit is nog ONDER VOORBEHOUD want het kan zelf nog tot de 1ste juli duren voor de eventueel schrappen van Lierse (stamnummer 30) officieel is.

2e Provinciale . 32 clubs

Tisselt, Hoboken, Ranst A, Broechem, Brasschaat, 's Gravenwezel -Schilde A, Burcht, Walem, Bonheiden, Zwijndrecht, Rapid Leest, GR Katelijne, Retie SK, Herstelt, Weelde, Bevel, Vlimmeren, White Star, Arendonk Sport, Minderhout, Beelhoek, OG Vorselaar, Sint Dimpna A, Merksplas, Kalmthout, Balen, Wezel en FC Ekeren

Vrijdag 01/06/2018

Racing Mechelen won zijn laatste wedstrijd tegen Park Houthalen met 0-2. Daarmee hebben de Mechelaars hun groepswinst en kans op promotie beet.

Zondag 27/05/2018

Racing Machelen is leider in groep B met 2 punten voorsprong op
Park Houthalen. Donderdag 31 mei krijgt Park Houthalen, Racing Mechelen op bezoek. Racing heeft genoeg aan een gelijkspel voor promotie .

Als Racing Mechelen promoveert zal FC Ekeren volgend seizoen in tweede provinciale uitkomen.

Promotie 2de einderonde

FC Turk Sport - FC Ekeren  4 - 0

FC Ekeren - FC Turk Sport 2 - 1

Lees verslag

Maandag  21/05/2018

3e Provinciale.

We mogen er van uit gaan dat Excelsior Puurs wegvalt, dat Oostmalle daardoor naar 3e provinciale stijgt, dat Oosterzonen samen gaat met Lierse, dat daardoor Oosterzonen (B) uit 3e provinciale wegvalt en opnieuw start in 4e provinciale, én dat ook Olympic Essen naar 3e provinciale stijgt).

KFC Lille en Racing Mechelen, het zou kunnen dat één of allebei naar derde amteurs klasse stijgt of stijgen. Dat zou dan één of twee extra stijgers kunnen opleveren zowel in tweede, derde als vierde provinciaal.

- Bij één stijger promoveert Rochus Deurne naar 1ste provinciale en FC Ekeren naar 2de provinciale.

- Bij twee stijgers promoveert Rochus Deurne en Sporting Tisselt naar 1ste prov. en FC Ekeren en KFC Putte naar 2de prov.

Zondag 20/05/2018

2de eindronde

FC Ekeren - FC Turk Sport

Voor alle uitslagen + stijgers naar 2de provinciale. Lees

FC EKEREN plaats zich voor de tweede ronde voor een plaats in 2de provinciale

Bekijk hier de volgende ronde voor promotie naar 2de provinciale

Zondag 13/05/2018

1ste eindronde

FC Ekeren - Lentezon Beerse

Bekijk alle uitslagen

Donderdag 10/05/2018

1ste EINDRONDE

Lentezon Beerse - FC Ekeren  Bekijk alle uitslagen 3de provinciale

De ploegen spelen volgens lottotrekking een heen- en terugwedstrijd. De winnaars van de eerste ronde spelen eveneens een heen- en terugwedstrijd in de tweede en beslissende ronde

Dit zijn de ploegen :

3A. Lentezon Beerse, FC Ekeren, FC Turk Sport en Excelsior Kaart.
3B. Borsbeek Sport, KFC Putte A, KFCM Hallaar en SK Wilrijk.
3C. Wezel Sport, Verbroedering Balen, VV Laakdal en Excelsior Bouwel.

Zie hier voor 3de provinciale eindronde promotie

Het volledige klassement is een beetje door heen geschud. Loenhout SK heeft in zijn totaal 7 punten moeten prijs geven. Door het opstellen van een niet aangesloten speler, hebben zij een aantal wedstrijden forfait gekregen. Hierdoor krijgt FC Ekeren 3 punten extra. Gevolg is dat Loenhout SK uit top 5 valt en dat FC Ekeren er in komt. Resultaat is dat FC Ekeren mag meedoen voor de eindronde voor overgang naar 2de provinciale.