KSK Kalmthout - FC Ekeren B  3 - 1

Voor de 2de wedstrijd van dit seizoen moesten we op bezoek bij de vrienden uit Kalmthout, toevallig ook de tegenstrever van ons 1ste elftal de dag nadien. Net als vorige week moesten we nu ook nu niet aantreden tegen de reserves A want die spelen provinciaal. De tegenstrever was de lokale beloften / U21 ploeg, dus wederom een hapklaar brokje zo leek het althans.

 

De 1ste helft liep zoals verwacht geheel in het voordeel van de onzen. Zonder echt goed te spelen kwamen we aan een resem kansen tegen een ogenschijnlijk zwakke tegenstrever. Zelfs 2 al dan niet terecht afgekeurde doelpunten wegens buitenspel maakten ons niet echt zenuwachtig. Toch moesten we tot diep in die 1ste helft wachten tot Niels met een afgeweken schot de veel te magere 1 – 0 ruststand kon netten.

 

Toen de 2de helft op gang werd gefloten bevonden jullie T1 en afgevaardigde zich nog in de lokale gesloten ruimtes en misten we de totaal onverwachte gelijkmaker uit hoekschop. Niets om ons zorgen over te maken dachten we, maar dat was een ietwat foutieve redenering zo bleek al snel. Onze jongens bakten er werkelijk niets meer van. Het “spektakel” was echt om je ogen uit te huilen, een nooit geziene wanprestatie die dan ook leidde tot een terechte 3 – 1 nederlaag, veel meer woorden ga ik er echt niet aan vuil maken.

 

Dit vraagt om een snelle en uitdrukkelijke revanche jongens, dus hopelijk volgende week veel en veel beter tegen Wuustwezel.

 

 

Tot Zaterdag !!!

 

FC Ekeren : Passemier Jordy -  Jalloh Ibrahim - De Schutter Nils - El Mahboub Marouane - Hassan Ibrahim Ismail - De Buysscher Tom - Ibens Kilian - Abdi Mohamud Abas - Akomeah Richmond - Debrabandere Louis - De Pater Yannick - Janssens Patrick - Camara Alpha