Zoals aangekondigd kon jullie afgevaardigde/reporter etc ook niet aanwezig zijn op de wedstrijd van afgelopen zaterdag op het veld van Maria Ter Heide.

Naar ik vernomen heb van plaatsvervangend afgevaardigde/coach etc was het niet echt een hoogstaande wedstrijd, die wel gekruid werd met 3 mooie doelpunten. Doelpuntenmakers van dienst waren Ruben 2x en Marouane.

Nu zaterdag ben ik terug van de partij voor de laatste wedstrijd voor een welverdiende winterstop. Dus nog 1maal knallen tegen de vrienden van Kalmthout Sk.

Tot Zaterdag !!!

FC Ekeren : Mendy Bonu - 10 El Mahboub Marouane - Mandé Ruben - Akkermans Maxim - Huppertz Mauritz - Janssens Patrick - Roemer Marcus - Ibens Kilian - Serper Ibrahim - Van Der Velden Xeno - Abdi Mohamud Abas - De Pater Yannick - Issifou Frans