December 2018

Maandag 24/12/2018

B kern

De wedstrijd van zaterdag 19/01/2019 Heibos VV - FC Ekeren word verplaatst naar vrijdag 18/01/2018 aanvang om 20:00h

Zondag 16/12/2018

A kern

FC Ekeren - GR Katelijne

Zondag 09/12/18

A-kern

FC Ekeren - Sporting Burcht

Dinsdag 4/12/18

Overlijden Frans Stoffels

Beste FCE vrienden,

Onze club is in diepe rouw.

Vrijdag 30 november is Frans Stoffels overleden na een korte ongelijke strijd.

Sommigen onder ons zullen hem kennen als grootvader van Francis die tot vorig seizoen altijd bij ons club heeft gespeeld, anderen als de altijd helpende hand en grapjas aan de toog.

Frans was vroeger ook lid van het jeugdbestuur, maar had die functie opgegeven omdat hij graag veel meer tijd besteedde aan die echte grote hobby/passie van hem: reizen. In de mobilhome met Rita en hun hondje gans Europa door.

Maandenlang waren ze op stap maar als ze terug waren in Ekeren stonden Frans en Rita altijd paraat om onze club een helpende hand toe te steken. Scheidsrechter voor oefenwedstrijden, jeugdtornooi mee organiseren, allerhande klusjes uitvoeren op de club, niets was teveel voor energieke Frans.

En nu is alles plotseling zo snel voorbij.

Namens het bestuur, medewerkers, trainers, spelers, supporters, namens gans FCE wensen wij zijn lieve echtgenote Rita en de ganse familie alle mogelijke sterkte in deze onnoemelijk zware periode.

Als ultiem eerbetoon en welgemeende dank voor deze uitzonderlijke persoon zullen wij voor aanvang van de volgende thuiswedstrijd van onze 1ste ploeg nu zondag, 1 minuut stilte houden.

In bijlage vinden jullie ook kopie van de rouwbrief en hopelijk kunnen velen zich vrij maken om de uitvaartdienst nu vrijdag bij te wonen.

Het gaat je goed hierboven

Rouwbrief

Zondag 02/12/18