Putte SK - FC Ekeren B

Vandaag stond de jaarlijkse derby tegen Putte op het programma. Een ploeg die in het tussenseizoen wel heel bedrijvig is geweest op de transfer markt.  Dat betekende meteen dat gezien hun brede kern zij normaal gezien toch een degelijke reserves ploeg moeten kunnen opstellen. Maar ook wij kwamen me een stevige selectie afgezakt naar de grensploeg.

 

10 Minuten gespeeld en we stonden al met 2 – 0 in het krijt, en dat lag niet echt aan de sterkte van de tegenstrever. Wij speelden die ganse 1ste helft veel te laks en aan een veteranen tempo en daar konden we een toch zwakkere tegenstrever uiteraard geen pijn mee doen. Het was dan ook niet toevallig dat de al bij al verdiende aansluitingstreffer er kwam na een vrije trap. Streep in de winkelhaak getekend Nabil. Rusten deden we dus met een blamerende 2 -1 achterstand.

 

Na een verdiende donderspeech begonnen we heel wat beter aan de 2de helft en de logische gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Weer lag Nabil aan de basis. Zijn vrije trap spatte ditmaal uiteen op de dwarsligger maar Ruben kon de rebound met het hoofd verlengen in een leeg doel. Vanaf dan was het enkel nog wachten op de winnende treffer(s). Een resem kansen volgde en het is dan ook compleet onbegrijpelijk dat we dat laatste halfuur niet meer konden scoren. In plaats van een ruime zege bleven we steken op een teleurstellend gelijkspel. 

 

We blijven dus met de punten morsen. Na het verlies op Kalmthout die sindsdien geen punt meer sprokkelde, nu 2 punten weggegeven tegen Putte. Maar laten we ons optrekken aan het toch betere spel van de 2de helft en hopen op een betere afwerking in de volgende partijen te beginnen tegen Berendrecht. 

 

 

Tot Zaterdag !!!

 

FC Ekeren :Passemier Jordy - Sabbour Nabil - Issifou Frans- Mols Joeri - Mandé Ruben - Van Der Velden Xeno - De Buysscher Tom - Collin Fernand- Akkermans Maxim - Ibens Kilian - Janssens Patrick - Huppertz Mauritz - De Pater Yannick - Peer Lennert - Jalloh Ibrahim