Het jaarlijks bezoek van Turk Sport is met alle respect niet meteen de match waar wij met zijn allen naar uitkijken maar het was wel een allerlaatste strohalm in onze strijd voor het behoud. De boodschap voor aanvang van de wedstrijd was duidelijk, enkel winnen volstond. We konden aantreden met onze quasi sterkste formatie en hadden er dus het volste vertrouwen in.

Exact 28 sec waren we bezig en bij de 1ste aanval was het al bingo. Een mooie rush van Wesley en dito voorzet werd keurig binnen gewerkt door Niels, van een droomstart gesproken !!! Maar ons “geluk” was van korte duur want in exact minuut 6 stonden we nog met 10. Tot zo ver de naakte feiten,  ik ga me van verdere commentaar onthouden want dit is daarvoor niet het ideale forum. Feit is dat onze 10 overgeblevenen danig van slag waren, logisch met het idee dat we nog een bijna volledige wedstrijd met zijn tienen verder moesten. Toch hielden we al bij al vrij gemakkelijk stand ware het niet dat halverwege de 1ste helft de gelijkmaker als het ware uit de lucht kwam gevallen. De scheids had intussen ook duidelijk partij gekozen en liet de Turken er rustig op los stampen, de gele kaarten waren voor ons telkens voor protest na de zoveelste vuile overtreding. Rusten deden we dus bij een gelijke stand maar vooral met de wetenschap dat het zoveel beter had kunnen zijn.

In de 2de helft ging het van kwaad naar erger. Turk Sport bakte er met zijn numerieke meerderheid bitter weinig  van maar dat was dan ook niet echt nodig.  Hun provocerend spel leidde enkel nog tot meer frustraties en dito gele kaarten voor de onzen: 8 in totaal !!! Illustrerend voor deze klucht was dat Joren die een ganse wedstrijd stampen had moeten incasseren even licht reageerde en prompt met een 2de gele kaart werd weggestuurd. Hoe frustrerend kan het allemaal zijn. Toen even later Turk Sport er toch 1 – 2 van maakte leek met 9 tegen 12 de wedstrijd helemaal gespeeld. Toch wist Henri met een rake kopbal na hoekschop toch nog gelijk te maken en kon Ibra nog bijna voor een stuntoverwinning zorgen. In de allerlaatste minuut kregen we dan echter nog het deksel op de neus.

2 -3 eindstand over en out.

Alsof het allemaal nog niet triestig genoeg was kregen we ook na de match nog af te rekenen met het nodige tumult. Al bij al een gitzwarte dag voor onze club. Het weekje rust komt voor sommigen zeker op tijd en dan kunnen we ons opmaken voor nog 2 waarschijnlijk overbodige wedstrijden.

Robbie meer niet