De pijnlijke nederlaag op Turk Sport maakte het bezoek bij Bonheiden nog belangrijker, want bij een nieuwe nederlaag zou ook deze ploeg aansluiting vinden en zou de opgedane bonus in het begin van het seizoen meteen helemaal opgebruikt zijn. Met een 6 op 6 waarbij een 2 – 0 overwinning tegen leider Hoboken waren de mannen van Bonheiden aan een knappe remonte bezig. We waren dus gewaarschuwd, dat dachten we toch. De voortekenen ttz een stevige doorzakker na de donderdagtraining en dan de dag nadien een bezoekje aan de kerstmarkt in Keulen wijzen wel op een goede groepssfeer maar of dat uiteindelijk de groepsprestatie zou gaan ten goede komen was een heel twijfelachtig gegeven.

Niet dus. Over de wedstrijd zelf wil ik niet teveel kwijt. 3 – 0 tegen een slechte en vooral heel potige ploeg is niet echt om naar huis te schrijven. Bij ons waren er precies nog enkele aan het wandelen op de kerstmarkt en eens te meer blijven we in onze eigen voeten schieten met hopeloos gemekker tegen de scheids en domme reacties op het uitgekookte viriele spel van de tegenstrever. Dit resulteerde weeral in een resem gele kaarten en vroege rode kaart met als resultaat dat je kansloos bent tegen een al bij al heel zwakke tegenstrever.

Het wordt dringend tijd om eens voor de spiegel te gaan staan jongens. Ik meen te mogen zeggen dat de club altijd redelijk correct is tov van jullie, maar dat wij momenteel bitter weinig respect in return krijgen. Het plannen van zo een “team building event” vlak voor een wedstrijd is mijn inziens compleet ongepast. Dat wij het dit jaar na de onverwachte promotie moeilijk gingen krijgen stond in de sterren geschreven, maar dat jullie onze kansen zelf hypothekeren is er zwaar over.

Mogen wij volgende week op een kleine revanche rekenen tegen Burcht? Of zijn er weer andere nevenactiviteiten gepland?