Werken aan riolering BIST tussen Antverpiastraat en Isabellalei vanaf 07 januari 2019

Bereikbaar van de voetbalvelden van FC Ekeren (Update 19/01/2019)

Volg de wegwijzers van FC Ekeren (01/02/2019)

Vrijdag 21 december is de laatste werkdag voor aannemer Vermetten. Zo’n laatste dag voor een verlofperiode staat in het teken van het afwerken van nog een aantal kleinere dingen, het opruimen van de werf en het voorzien van toegang tot alle percelen.
 

Pas tijdens de vakantieperiode wel extra op ter hoogte van het kruispunt met de Fortuinstraat. Daar kunnen we om technische redenen niet alles volledig dicht leggen. Ook darmen van de bemaling blijven steken, al gaat de bemaling wellicht wel af. Die zal iets voor de start van het nieuwe werkjaar in januari terug worden opgezet. Alle opritten zullen in ieder geval bereikbaar zijn.

 

Op maandag 7 januari begint Vermetten terug te werken. Ze zullen dan direct starten met de verdere opbraak van de huidige straat en aanleg van de nieuwe riolering in fase 2, specifiek van Antverpiastraat tot net voor kruispunt met Isabellalei. We vragen dan ook om geparkeerde wagens in deze zone tijdig te verplaatsen.  Antverpiastraat zal dan doodlopen op de werf en tijdelijk dubbelrichting worden.

 

Wanneer de riolering wordt geplaatst ter hoogte van de opritten en inritten, zijn die zeer kort niet bereikbaar. Eens de riolering ligt, wordt er steenslag aangebracht en kan men daar met aangepaste snelheid over rijden. Niet alleen belangrijk voor de bewoners maar ook voor de sporters en bezoekers van de voetbal. Afspraken met de aannemer kunnen steeds gemaakt worden.