Wijngem - FC Ekeren B     1 - 10

De 1ste wedstrijd van onze Reserves, op bezoek bij toch een gevestigde waarde in de regio Antwerpen, vielen we van de ene verrassing in de andere. De organisatie was ronduit dramatisch en eigenlijk te belachelijk voor woorden, dus ga ik het hier ook bij laten.

De wedstrijd was een compleet lachertje. Eigenlijk een schande dat een club zo een ploeg durft in te schrijven in een reserve reeks. De ploeg haalde amper het niveau van een doorsnee caféploeg. Op een dan nog slecht bespeelbare grasmat lieten onze jongens het niet aan hun hart komen. 10 ramden ze er in totaal in, netjes verdeeld over de 2 helften. Ik ga me verder beperken tot het opsommen van de schutters van dienst: Pascal (3) / Ibrahim (3) / Toon / Karim / Killian en Morrad. Toch nog een eervolle vermelding voor onze coach en gelegenheidskeeper Taki. Spijtig dat hij zich 1 maal moest gewonnen geven maar daar kon hij echt niets aan doen,  voor de rest een feilloos optreden, maar jullie zullen inmiddels wel begrepen hebben dat hij niet zo dikwijls aan het werk moest.

Nu een weekje “rust” en dan kunnen we echt aan de competitie beginnen

Reporter present onze Robbie

FC Ekeren: Van Tilburg Takitos - Stoffel Francis - Volant Pascal - Huybrecht Niels - Ibens Killian - Heynen Tim - De Pater Yannick - Radomski Tomasz - Jalloh Ibrahim - Van Herck Toon - Batis Karim - De Schutter Nils - Sabbour Morad